0723 133 252 - Ionut Floricescu

PARTENERII NOSTRI

 • Ionut Floricescu - Fotograf profesionist Bucuresti

  Fotograf profesionist pentru evenimente deosebite. " Munca nostră a devenit una de succes. Cea mai mare mulţumire este când vezi că eşti apreciat, iar oamenii te solicită să le fii alături în cele mai importante momente din viaţă"

  www.ionutfloricescu.ro
 • Foto Video Calarasi

  Realizare fotografii profesionale in Calarasi. Filmari full HD, fotografii la cea mai inalta calitate pentru amintiri de neuitat. Vizualizati mai jos Pachete si preturi nunti si galeria foto. Pentru orice detalii si informatii va stam la dispozitie.

  www.foto-video-calarasi.ro
 • Foto Video Bucuresti

  Realizare fotografii profesionale in Bucuresti. Filmari full HD, fotografii la cea mai inalta calitate pentru amintiri de neuitat. Vizualizati mai jos Pachete si preturi nunti si galeria foto. Pentru orice detalii si informatii va stam la dispozitie.

  www.foto-video-bucuresti.ro
 • Foto Video Buzau

  Realizare fotografii profesionale in Buzau. Filmari full HD, fotografii la cea mai inalta calitate pentru amintiri de neuitat. Vizualizati mai jos Pachete si preturi nunti si galeria foto. Pentru orice detalii si informatii va stam la dispozitie.

  www.foto-video-buzau.ro
 • Foto Video Constanta

  Realizare fotografii profesionale in Constanta. Filmari full HD, fotografii la cea mai inalta calitate pentru amintiri de neuitat. Vizualizati mai jos Pachete si preturi nunti si galeria foto. Pentru orice detalii si informatii va stam la dispozitie.

  www.foto-video-constanta.ro
 • Foto Video Slobozia

  Realizare fotografii profesionale in Slobozia. Filmari full HD, fotografii la cea mai inalta calitate pentru amintiri de neuitat. Vizualizati mai jos Pachete si preturi nunti si galeria foto. Pentru orice detalii si informatii va stam la dispozitie.

  www.foto-video-slobozia.ro
 • Masina de fum cu gheata carbonica Bucuresti

  Pentru un vals care va impresiona cu adevarat invitatii dumneavoastra. Realizati din dansul mirilor un motiv de neuitat, fumul greu special din gheata carbonica, va invalui in mister si va oferi o imagine moderna, eleganta si intr-o nota distinsa.

  www.barfructe-candybar-Bucuresti.ro/masina-de-fum
 • Candy BAR Bucuresti

  Candy bar-urile pe care vi le oferim sunt compuse din produse de cea mai buna calitate. Desi avem o lista de produse pe care le consideram potrivite fiecarui tip de candy bar, va asiguram ca putem sa personalizam fiecare bufet de dulciuri. In cazul in care vorbim despre o nunta tematica, de exemplu, cu siguranta candy bar-ul creat se va integra perfect in decor.

  www.barfructe-candybar-Bucuresti.ro/candy-bar