0723 133 252 - Ionut Floricescu

DESPRE NOI

Dragii mei, in cazul organizarea unei petreceri de neuitat pentru invitatii dumneavoastra, a unei aniversari , a nuntii sau botezului copilului dumneavoastra, fantana de ciocolata este un accesoriu ce nu trebuie ratat, un detaliu foarte important si deosebit care va vrajii cu siguranta persoanele dragi ce va vor sta alaturi, oferindu-le momente de neuitat, vise cu aroma de ciocolata fina!

Toate ingredientele noastre sunt de cea mai buna calitate, incepand cu ciocolata fina si fructele proaspete, atent alese pentru a satisface toate gusturile. Fructele dumneavoastra preferate vor putea fi savurate alaturi de o ciocolata de exceptie. Agentia noastra va ofera cea mai diversificata gama de fructe combinate cu o ciocolata fina astfel incat placerea gustului sa va cucereasca definitiv si iremediabil.

Agentia noastra va sta la dispozitie cu o gama diversificata de Baruri de fructe si Baruri de dulciuri astel incat dumneavoastra si invitatii dumneavoastra sa ramaneti cu amintirea unui moment unic.

Dispunem de o gama variata de fantani de ciocolata, de diferite dimensiuni si modele postamente (mese special creata pentru a atribui fantanii de ciocolata un aspect original , lumini deosebite, colorit special) o gama variata de ciocolata fina in diverse culori ( roz, alb, ciocolata cu lapte, ciocolata amaruie ,etc) fantana de sampanie cu un design desavarsit masina fum- gheata carbonica

SERVICII EVENIMENTE

Foto video Calarasi

BAR DE FRUCTE
evenimente

Bar de fructe - unic! incantati invitatii dumneavoastra oferindu-le o surpriza de vizuala de proportii. Barul de fructe este adaptat pentru fiecare eveniment

Foto video Calarasi

CANDY BAR
evenimente

Candy Bar - Delicios si Special! Neasteptat si Unic! Elegant si Modern! Iata ce se spune despre candy-bar-urile noastre!

Foto video Calarasi

Masina de fum
Evenimente

Masina de fum - cu gheata carbonica! efecte speciale pentru un vals de neuitat in cele mai frumoase momente

Foto video Calarasi

Fantana de sampanie
evenimente

Fantana de sampanie - Surpriza unica pentru invitatii dumneavoastra care pot savura un pahar de sampanie dintr-o fantana atragatoare

Foto video Calarasi

Fantana de ciocolata
evenimente

Fantana de ciocolata - unic! incantati invitatii dumneavoastra oferindu-le o surpriza de vizuala de proportii

Foto video Calarasi

Filmari si fotografii
Evenimente

pentru evenimente speciale de neuitat apelati la profesionistii nostri

GALERIE EVENIMENTE

Vizitati galeria noastra de bar de fructe, candy bar, masina de fum, fantana de sampanie si fantana de ciocolata, special realizate pentru a oferi amintiri de neuitat invitatilor dumneavoastra.

GALERIE FOTO

Profesionalism si calitate

De 5 ani 2 echipe sunt aici pentru dumneavoastra

Optati ca bunul gust sa va insoteasca permanent prin intermediul savorii si deliciului celei mai fine ciocolate. In mainile dumneavoastra sta puterea de a realiza un eveniment ce nu va putea fi uitat cu usurinta de catre invitati.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii complete pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul de exceptie. Fantana de ciocolata pe care v-o oferim este un echipament nou, profesional, care corespunde tuturor standardelor.