0723 133 252 - Ionut Floricescu

Bucuresti

Candy bar-urile pe care vi le oferim sunt compuse din produse de cea mai buna calitate. Desi avem o lista de produse pe care le consideram potrivite fiecarui tip de candy bar, va asiguram ca putem sa personalizam fiecare bufet de dulciuri. In cazul in care vorbim despre o nunta tematica, de exemplu, cu siguranta candy bar-ul creat se va integra perfect in decor.

Echipa noastra nu va serveste diferite prajituri pe platouri, ci doreste ca fiecare candy bar pentru nunta sau pentru orice alt eveniment sa fie un punct de atractie pentru invitatii dumneavoastra, atat ca design, cat si ca gust. Dorim sa va oferim cel mai in tendinte moment dulce pentru orice eveniment.

Format doar din bomboane sau presarat cu produse delicioase de patiserie, Candy Bar-ul evenimentului tau se va incadra perfect in decor, pentru ca folosim cele mai bune produse si o multitudine de bomboniere si decoratiuni. Alegerea bufetului de dulciuri si bomboane trebuie facuta in functie de numarul de invitati, dar si de preferintele Putem sa ne modelam in functie de orice buget si va asiguram de toata flexibilitatea noastra

PACHET SILVER - 1.400 lei

PACHETUL SILVER creat pentru un numar de 40- 60 persoane.

PACHET GOLD - 1.700 lei

PACHETUL SILVER creat pentru un numar de 60-100 persoane.

PACHET PLATINIUM - 2.100 lei

PACHETUL SILVER creat pentru un numar de 100-150 persoane.